Прес-центр23 серпня 2019, 15:08

Юрій Погуляйко – перший заступник голови Луганської облдержадміністрації

22 серпня Віталій Комарницький своїм розпорядженням призначив Юрія Погуляйка на посаду першого заступника голови обласної державної адміністрації.

Юрій Михайлович Погуляйко народився у селі Верхнєшевирьовка Краснодонського району Луганської області 12 листопада 1978 року.

Має три вищі освіти. Закінчив Луганський державний аграрний університет (менеджер організацій і підприємств), Міжрегіональну Академію управління персоналом (юрист), Академію управління Міністерства внутрішніх справ (юрист).

Трудову біографію почав дільничним інспектором міліції, оперуповноваженим відділення Державної служби боротьби з економічної злочинністю Краснодонського міського відділу УМВС України в Луганській області. 

Проходив службу на посадах рядового на начальницького складу в органах внутрішніх справ МВС України в Миколаївській, Дніпропетровській, Чернігівській та Луганській областях, потім – в Національній поліції України.

Останнє місце роботи до призначення першим заступником голови Луганської облдержадміністрації – служба в податковій міліції Головного управління ДФС у Донецькій області.

Сімейний стан – одружений, має двох дітей.