Прес-центр27 грудня 2016, 16:12

З 10 січня розпочнеться демонтаж сумнозвісного будинку у Лисичанську

27 грудня 2016 року в Луганській облдержадміністрації відбулось засідання штабу під головуванням заступника голови Луганської облдержадміністрації Володимира Гуца з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася у м. Лисичанську Луганської області внаслідок руйнування житлового будинку № 17 по кварталу Жовтневої революції (Східний).

На засіданні заслухано представників Лисичанської міської ради щодо забезпечення житлом постраждалих мешканців будинку, які проживали в квартирах комунальної форми власності. Зазначено, що їм було надано житло та зроблені ремонти у квартирах.

Також усім постраждалим-власникам приватизованих квартир Лисичанська міськрада компенсувала витрати на придбання житла.  

Управління капітального будівництва облдержадміністрації доповіло про стан підготовки до виконання робіт з демонтажу аварійного будинку та укладення договору з підрядною організацією на виконання зазначених робіт. Зазначивши, що виконані усі заходи, щоб найближчим часом розпочати роботи.  

За результатами засідання прийняте рішення у разі сприятливих погодних умов почати з 10 січня 2017 року демонтаж аварійного будинку.