Прес-центр17 грудня 2020, 16:12

За три десятиліття послугами Луганської обласної служби зайнятості скористалося понад 2,3 млн громадян

З нагоди 30-річчя з дня створення Державної служби зайнятості України в облдержадміністрації відбувся урочистий захід.

Від імені голови облдержадміністрації Сергія Гайдая його заступник Катерина Безгинська привітала колектив обласної та районних служб зайнятості.

 «За роки діяльності служба зайнятості досягла значних результатів. Було створено системи професійної орієнтації та професійного навчання безробітних, потужну матеріально-технічну базу, впроваджено сучасні інформаційні технології для ефективного надання соціальних послуг населенню та роботодавцям та багато іншого», – зазначила Катерина Безгинська. – В цьому році ви ще успішно втілюєте в життя програми Уряду, які направлені на підтримку малого та середнього бізнесу».

Заступник голови облдержадміністрації подякувала працівникам, хто стояв у витоків створення установи та побажала миру і злагоди, міцного здоров’я та завзяття.

 Під час нагородження Катерина Безгинська вручила Подяку Прем’єр-Міністра України заступнику директора Луганського обласного центру зайнятості Олені Шуліці.

Від облдержадміністрації почесну відзнаку «За розвиток регіону» отримала директор Білокуракинського районного центру зайнятості Наталія Журба та Почесну грамоту – директор Старобільського районного центру зайнятості Володимир Сулейманов.

Крім цього, Почесними грамотами облдержадміністрації були відзначені колективи Луганського обласного центру зайнятості, Станично-Луганського, Біловодського та Кремінського районних центрів зайнятості.

Також Листи подяки облдержадміністрації отримали працівники центру зайнятості.

У свою чергу, директор Луганського обласного центру зайнятості Сергій Болотський ознайомив присутніх з історією створення служби зайнятості та основними етапами її розвитку.

За три десятиліття копіткої та наполегливої ​​роботи послугами Луганської обласної служби зайнятості скористалося понад 2,3 млн громадян, працевлаштовано майже 800 тисяч громадян та 164 тисячі осіб отримали нову професію.

Служба зайнятості допомагає не лише громадянам, які шукають роботу, а й роботодавцям, яким потрібні кваліфіковані працівники. Щорічно за допомогою в підборі кадрів в Луганську обласну службу зайнятості звертаються більше 3 тисяч роботодавців.