Прес-центр12 серпня 2022, 11:08

За три з половиною місяці шелтер переселенців Луганщини прийняв 1500 осіб

Продовжуємо ділитися приємними новинами шелтеру переселенців Луганщини. Формат роботи трішки змінився, тепер це майданчик тривалого перебування людей, у зв’язку з тим, що потік евакуації мешканців Луганської області зменшився.  

Перелік послуг в шелтері постійно збільшується. На сьогодні - це міні- амбулаторія, з цілодобовим консультуванням лікарів, юридична та психологічна консультація, підготовка дітей до школи, студія неформального розвитку дітей, любительське об’єднання з плетіння маскувальних сіток, любительське об’єднання бардів Луганщини, міні бібліотека для дітей та дорослих.

  Проєкт реалізується громадською організацією «Світло культури» за підтримки Чеської неурядової організації People in Need в партнерстві з Департаментом міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА.

У співпраці з волонтерами міста Дніпра для мешканців шелтеру організоване триразове харчування: страви готують партнерські ресторани. У меню на вибір: перші й другі страви та багато іншого.

З ранку і до пізнього вечора персонал притулку, який також складається із переселенців з Луганщини, працює для створення безпечних, комфортних умов перебування його гостей.
Дізнатися про наявність вільних місць у шелтері можна за телефоном: +380 (50) 925 11 52