Прес-центр25 жовтня 2016, 10:10

Захисники Луганщини отримали понад 1000 дитячих подарунків та предмети першої необхідності

На Луганщини до передових позиції військовослужбовців Збройних Сил України, які беруть участь в АТО, доставлено понад 1000 дитячих малюнків, оберегів, аплікацій, декілька тон предметів першої допомоги, маскувальні сітки та медикаменти. Дані посилки зібрали волонтерські організації та громадські активісти Львівщини, Рівненщини, Київщини та Луганщини, повідомляє прес-група ОТУ «Луганськ» у складі сил АТО.

Подарунки захисникам України доставили офіцери структур цивільно-військового співробітництва оперативно-тактичного угруповання «Луганськ».

«Ми привезли нашим бійцям не тільки корисні речі та малюнки, а, у першу чергу, позивний настрій. Адже теплі слова підтримки, написані   учнями молодших класів, нададуть українським воїнам додаткових сил і енергії, необхідних для відстоювання суверенітету нашої країни», – розповів начальник групи цивільно-військового співробітництва ОТУ «Луганськ» полковник Олександр Ковальчук.

Так, першими дитячі подарунки та ліки отримали пацієнти військово-мобільного госпіталю. Потім офіцери структур ЦВС ОТУ «Луганськ» доставили цій гуманітарний вантаж нашим військовослужбовцям у Щастя, Кримське, Новотошківське та інші місця, розташовані вздовж лінії розмежування.

На цей час офіцери Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва ОТУ «Луганськ» отримали ще декілька десятків посилок від юних патріотів зі Львова та Харкова. Незабаром ці речі доставлять до підрозділів сил АТО в районі Станиці Луганської та Трьохізбенки.