Прес-центр4 листопада 2016, 18:11

Залізничники Луганщини відзначили професійне свято

4 листопада працівники залізниці України відзначають своє професійне свято. Урочисто відсвяткували День залізничника України на ТДВ «Попаснянський вагоноремонтний завод».

Від імені голови обласної державної адміністрації – керівника  обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза привітав учасників заходу та вручив обласні нагороди кращим працівникам галузі перший заступник голови облдержадміністрації Роман Власенко. В.о. Генерального директора ТВД «Попаснянський вагоноремонтний завод» Анатолій Нетюхайло відзначений нагрудним знаком «Обов’язок виконано з честю».

 «Злагоджена робота працівників Попаснянського вагоноремонтного заводу – зразок для наслідування. Ви завжди з честю виконували найскладніші завдання. І зараз, у час випробувань та змін, змогли не тільки вистояти, а й надати підтримку іншим. Вірю, що Ви гідно здолаєте всі труднощі і зробите своє підприємство найпотужнішим, найважливішим «гвинтиком» транспортного будівництва України, без якого не обійдеться жодна залізнична організація. Я вітаю Вас із Вашим професійним святом, бажаю наснаги на Вашому нелегкому професійному поприщі, завзяття у роботі, миру та злагоди у Ваших оселях!» – наголосив він Роман Власенко.

Найкращі працівники заводу також отримали грошові премії та наручні часи від районної та міської влади, а колектив ТДВ «Попаснянський вагоноремонтний завод» був нагороджений Почесною грамотою та пам’ятними подарунками.