Прес-центр7 червня 2019, 09:06

Запрошуємо для участі у Торговій місії в Грузії

Європейський банк реконструкції та розвитку у рамках ініціативи ЄС EU4Business та Офіс з просування експорту України запрошують українських виробників продуктів харчування зареєструватися на конкурсний відбір для участі у Торговій місії в Грузії, яка відбудеться у Тбілісі з 10 по 12 вересня 2019 року.

Пріоритет для участі у місії матимуть виробники наступної продукції: випічки, шоколаду та виробів з шоколаду, перероблених фруктів та овочів, молочної продукції, переробленого м'яса.

Мета торгової місії: створення торгових можливостей для українських виробників для виходу та/або розширенню присутності компаній на ринку Грузії через встановлення ділових контактів з потенційними грузинськими партнерами.

До бізнес-делегації шляхом конкурсного відбору буде обрано 23 компанії, які отримають:

- індивідуально організовані в2в зустрічі, заплановані іноземним консультантом;
- вивчення торгових можливостей Грузії на місці;
- аналіз торгових можливостей в Грузії та рекомендації щодо виходу на локальний ринок;
- візити на грузинські підприємства для обміну досвідом.

Вищезазначені послуги спільно фінансуються ЄС у рамках ініціативи EU4Business та Урядом України та спільно організовуються ЄБРР та Офісом з просування експорту України.

Учасники самостійно покривають лише витрати на квитки, проживання, харчування, індивідуальні витрати.

Реєстрація триває до 20 червня 2019 року включно.

Деталі та реєстрація:

https://preview.mailerlite.com/j2l2q2

Контактні особи:

Юлія Котова, Керівник та співорганізатор торгової місії: jkotova@fsr.org.ua

Проект «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», що фінансується в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізується ЄБРР.

Андрій Литвин, представник Державної установи «Офіс з просування експорту України», проектний менеджер та співорганізатор торгової місії: alytvyn@epo.org.ua