Прес-центр4 грудня 2020, 13:12

Запрошуємо на онлайн-конференцію

У рамках проєкту «Розбудова потенціалу організацій громадянського суспільства (ОГС) та Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості (РГГБСЗ) в частині моніторингу місцевих бюджетів та адвокатування змін до бюджетів з акцентом на безпеку громади, посилення доступу до правосуддя та соціальну згуртованість в цільових громадах Донецької та Луганської областей» буде проведено онлайн-конференцію «Місцевий бюджет для громадської безпеки та соціальної згуртованості».

До участі запрошуються представники органів місцевого самоврядування, місцеві депутати, громадські активісти, члени Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості, представники ЗМІ. На учасників чекають доповіді експертів про особливості бюджетування й стратегічного планування у громадах, нюанси адвокації, громадської мобілізації та кращі практики впровадження бюджету, орієнтованого на результат, в Україні.

Повна програма конференції доступна за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1xUlkCsqDdr9geyqp9DZNycguEEWSxrpA/view?u....

Мета проєкту полягає в тому, щоб ознайомити ОГС та РГГБСЗ з практиками формування бюджету та моніторингу бюджетних видатків на рівні громади, а також з показниками, їх відбором, розробкою та застосуванням у системі моніторингу та оцінки. Цільовими громадами в рамках даного проєкту є Дружківка, Слов’янськ, Мирноград, Кремінна, Новоайдар, Біловодськ.

Якщо учасники онлайн-конференції хочуть представити досвід своєї громади, то просимо надати деталі в аплікаційній формі або надіслати запит на електронну адресу gernego@synergy-consulting.biz. Дата і час проведення онлайн-конференції: 8 грудня 2020 р. (10:00 - 18:00).  Для реєстрації потрібно до кінця 6 грудня 2020 року заповнити гугл-форму: https://forms.gle/Y7k3uqye6NrKAk7A9.

Детальніше про конференцію можна прочитати тут: https://gurt.org.ua/news/events/64842/.

Проєкт реалізується консалтинговою компанією ТОВ «Synergy Development Consulting» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Королівства Данії, Королівства Швеції та Швейцарської Конфедерації.