Прес-центр20 квітня 2018, 12:04

Запрошуємо на Всеукраїнський вишкіл для активістів, залучених до організації дитячо-юнацьких ігор «Сокіл» та «Джура-Прикордонник»

У ІІ декаді серпня на території Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби  у Львівській області (м. Великі Мости) заплановано проведення Всеукраїнського вишколу, спрямованого на підготовку громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та «Джура- Прикордонник».

До участі в заході допускається одна команда (рій) від прикордонного міста/району/(ОТГ) або таких, що знаходяться на розмежувальній лінії з окупованими і тимчасово неконтрольованими територіями України. Виключення лише для діючих клубів «Юний прикордонник».

Участь у вишколі можуть взяти команди (вісім вихованців і двоє виховників) або індивідуально особи, які працюють в цьому напрямі та мають бажання отримати додаткові компетенції, необхідні виховнику для розвитку напрямку «Джура- Прикордонник».

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження роїв (команд), придбання форми, страхові поліси тощо, здійснюється за рахунок установи, що відряджає чи за рахунок додатково залучених коштів та інших джерел.

Детальніше про захід ви можете дізнатись за посиланням: https://www.facebook.com/DzhuraPrykordonnyk/ .

Попередній відбір учасників триватиме до 27 квітня 2018 року.

Захід відбудеться за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації у погодженні з Державною прикордонною службою України.

За додатковою інформацією можна звернутись до структурного підрозділу з питань освіти (молоді) РДА (міста/ОТГ) або до відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту за тел.: (044) 289 08 30 (Поліжак Мар’яна).