Прес-центр8 вересня 2021, 16:09

Запрошуємо представників бізнесу на онлайн-курс з виставкової діяльності

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» запрошує представників мікро-, малого та середнього бізнесу із Донецької, Луганської областей та півдня Запорізької області, а також міста Генічеськ (Херсонська область) взяти участь в онлайн-курсі «Інтернет-виставкова діяльність для бізнесу».

Мета онлайн-курсу – швидка допомога підприємцям малого та середнього бізнесу у подоланні фінансової кризи, що викликана різким падінням збуту, спричиненого наслідками пандемії COVID-19, за допомогою простих та практичних інструментів пошуку нових партнерів та виходу на нові внутрішні та зовнішні ринки через участь у галузевих та універсальних виставках.

Навчання триватиме з 14 вересня до 1 грудня 2021 року.

Участь безкоштовна. Для цього бажаючі можуть заповнити заявку за посиланням: https://bit.ly/online-exhibitions

Кількість місць у навчальному курсі обмежена. На основі поданих заявок комітет проведе відбір та сформує групу учасників.

Зі слухачами курсів працюватимуть два тренери: представник компанії з організації масштабних виставок і бізнес-заходів та фахівець, який професійно допомагає компаніям малого бізнесу підготуватися до продуктивної участі у виставках.

З більш детальнішою інформацією можна ознайомитись за посиланням:

https://sites.google.com/view/exhibition2021/Home або звернутися на гарячу лінію (067) 880 34 56 та електронну пошту: office@vzplus.org