Прес-центр9 листопада 2020, 13:11

Запрошуємо взяти участь у конкурсі художньої творчості «Тварини-символи Луганщини»

З метою формування позитивного іміджу та бренду Луганської області; виховання ідеалів побудови миру та любові до рідного краю; розвитку, популяризації та активізації участі молоді та громади у прийнятті рішень оголошено конкурс художньої творчості з живописної композиції на тему «Тварини-символи Луганщини».

Конкурс триватиме з 09 листопада по 09 грудня 2020 року.

До участі запрошуються мешканці Луганщини віком від 7 років.

Конкурс проводиться у чотирьох категоріях:

•        молодша вікова категорія – від 7 до 11 років;

•        середня вікова категорія – від 12 до 17 років;

•        старша вікова категорія – від 18 та старше;

•        категорія «цифровий малюнок» (без вікових обмежень).

Додатково проводиться конкурс на приз глядацьких симпатій (голосування за роботи відбуватиметься на сторінці конкурсу у соціальній мережі «Фейсбук» – https://bit.ly/35TxnN4).

Для участі необхідно направити конкурсну роботу (скан або фото) разом із заявкою до Організаційного комітету на електронну адресу konkursluh2020@ukr.net.

З більш детальною інформацією щодо умов Конкурсу можна ознайомитися за посиланням https://bit.ly/389ESlz.

Перші 100 учасників гарантовано отримають грамоти та брендовані заохочувальні подарунки (набір кольорових олівців та альбоми для малювання).

Конкурс проводять Громадська організація «Громадський дім», Програма ООН із відновлення та розбудови миру та Департамент міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської обласної державної адміністрації.