Прес-центр13 березня 2017, 12:03

Запрошуємо взяти участь у семінарі «Тепло з альтернативних джерел енергії – крок до економічного розвитку регіонів України»

Захід відбудеться 24 березня у місті Дніпро.

Його організаторами виступили Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України спільно з Дніпропетровською облдержадміністрації та за підтримки проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

Мета семінару – поширення досвіду виробництва тепла з альтернативних джерел енергії та стимулювання до впровадження подібних проектів в регіоні України.

До участі у семінарі запрошуються представники центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, приватних організацій, а також потенційних інвесторів, ЗМІ та інші зацікавлені особи.

Участь у семінарі безкоштовна.

Для реєстрації у заході необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням https://goo.gl/QPFx2Wjy3Q7w61i2 або на сайті Агенства: www.saee.gov.ua.

У разі виникнення додаткових питань, звертатись до Управління заміщення традиційних видів палива Держенергоефективності за номером телефону: (044) 590-54-09.

Контактна особа: Кривша Юлія Борисівна.