Прес-центр5 вересня 2020, 09:09

Заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська відвідала заклади культури Кремінщини

Під час робочої поїздки до Кремінського району заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська відвідала клубні заклади у селах Варварівка, Червона Попівка та Михайлівка.

Вона поспілкувалась з керівництвом району та сільськими головами, оглянула стан будівель, ознайомилась з матеріально-технічним забезпеченням клубних закладів, дізналася про підготовку до опалювального сезону.

Також Катерина Безгинська обговорила з керівництвом району нагальні питання щодо удосконалення роботи мережі закладів культури.

Заступник голови облдержадміністрації зауважила, що незважаючи на всі труднощі, створюються належні умови для працівників культури та комфортні і безпечні умови для відвідувачів закладів.

У свою чергу, начальник управління національностей та релігій облдержадміністрації Аліна Адамчук звернула увагу на реформування системи забезпечення населення культурними послугами, а саме: створення полі функціональних закладів культури, які передбачають впровадження нових, більш сучасних форм роботи для задоволення культурних потреб населення.