Прес-центр8 червня 2018, 12:06

Затверджено Комунікативну стратегію Луганської області на 2018-2020 роки

Розпорядженням голови обласної держадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації затверджено документ, який визначає регіональну політику в сфері комунікацій в умовах гібридної агресії з боку Росії.

Комунікативна стратегія Луганської області на 2018-2020 роки має на меті формування інформаційного простору для об’єднання та подальшого мирного розвитку Луганщини у складі України.

У документі зокрема зазначено, що стратегічні комунікації є складовою частиною Плану спільних дій Командування об’єднаних сил та Луганської облдержадміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації щодо забезпечення державного суверенітету України на території Луганської області.

Стратегія визначає цілий комплекс завдань в інформаційній сфері, серед яких розроблення та впровадження стратегічного планування, координація комунікативної діяльності, дотримання принципу «єдиного голосу».

Очікуваним результатом реалізації Стратегії є створення в області сприятливого проукраїнського інформаційного простору, протидія руйнівним впливам російської пропаганди, зростання довіри населення до української влади та рівня національної самосвідомості, сприйняття Луганщини як регіону з потужним науково-промисловим потенціалом та прекрасною природою, головною цінністю якого є люди.