Прес-центр17 листопада 2017, 14:11

Затверджено загальний рейтинг проектів, що брали участь у конкурсному відборі з подальшою реалізацією за кошти ДФРР

Засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, провів заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

Рішенням комісії затверджено загальний рейтинговий список проектів, що брали участь у попередньому конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у 2018 році.

У зв’язку з несвоєчасним освоєнням коштів, не укладанням договору з підрядником та тим, що до закінчення бюджетного року залишається 1,5 місяці, прийнято рішення щодо зменшення обсягу фінансування проекту «Опорний заклад «Золотівська загальноосвітня школа I-III ступенів № 5 Попаснянської районної ради Луганської області» по вул. Коцюбинського, 28, м. Золоте Попаснянського району – капітальний ремонт» на 2026,353 тис. гривень.

Також прийнято рішення щодо виключення з переліку, визначеному розпорядженням голови облдержадміністрації «Про використання у 2017 році коштів державного фонду регіонального розвитку», проектів «Будівля гуртожитку по вул. Маяковського, 24, м. Сєвєродонецьк – капітальний ремонт з термомодернізацією» (обсяг фінансування 3740,037 тис. гривень, загальний фонд), «Спортивний майданчик по вул. Центральній, 24-а,
с. Морозівка Міловського району – будівництво» (обсяг фінансування
2242,134 тис. гривень, спеціальний фонд), «Спортивний майданчик по
вул. Красногорській, 1, с. Великоцьк Міловського району – будівництво» (обсяг фінансування 2242,134 тис. гривень, спеціальний фонд), «Автодорога по вул. К. Маркса в м. Лисичанську – капітальний ремонт» (обсяг фінансування 10 720,8 тис. гривень, спеціальний фонд).

Їх місце займе проект, що за кількістю балів розташований за ними у відповідному загальному рейтинговому списку, а саме: «Придбання комунальної (спеціалізованої) техніки для потреб Станично-Луганського району».