Прес-центр20 серпня 2021, 13:08

Завдяки вашій мужності ми живемо та працюємо в тиші, – Сергій Гайдай, звертаючись до українських військових

Сьогодні, 20 серпня, голова обласної державної адміністрації Сергій Гайдай відвідав військові частини, що базуються на Луганщині.

Там він привітав наших захисників із прийдешньою 30-ю річницею Незалежності України.

«Ця дата є дуже важливою для нашої держави. Три десятиріччя тому ми отримали незалежність, напевно, дуже легко. Тому далеко не всі усвідомлювали її цінність. Зараз українці розуміють, що таке територіальна цілісність, щотижня рахуючи поранених та загиблих військових. Упевнений, ми обов’язково дочекаємось тієї години, коли повернемо усі наші тимчасово окуповані землі!» – наголосив він.

Сергій Гайдай подякував військовим за те, що завдяки їх мужності наступ бойовиків вдалося зупинити – це дозволило мільйонам людей жити та працювати в тиші.

Обласні відзнаки від очільника Луганщини отримали військовослужбовці 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха, яка базується неподалік Сєвєродонецька, та військової частини 3035 Національної Гвардії України у Рубіжному.

Трьох офіцерів 53-ї бригади відзначено знаком пошани «Захиснику Луганщини».

Інших військових – Почесною грамотою та Листом подяки обласної державної адміністрації.

Їх нагороджено за особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, відданість справі служіння українському народу, високий професіоналізм, мужність, відвагу, патріотизм та з нагоди Дня Незалежності України.

«Повертайтеся з кожного завдання здоровими та живими», – звернувся голова облдержадміністрації до військових.