Прес-центр1 червня 2021, 16:06

Завершено освітній проєкт «Норвегія-Україна Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему»

Заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська взяла участь в урочистому заході з нагоди завершення Проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему».

Звертаючись до учасників проєкту вона наголосила: «Сьогодні ми маємо 31 випускника нашого освітнього проєкту, що тривав протягом 3 місяців. Його важливість для Луганщини вкрай актуальна, адже ми завжди в пошуку висококваліфікованих кадрів у всіх сферах діяльності. Дякую нашим партнерам з Норвегії за комплексну підтримку у  забезпеченні якісною професійною освітою».

Всі учасники Проєкту отримали грамоти, сертифікати та подарунки.

Координується Проєкт міжнародним благодійним фондом «Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації», за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії покликаний допомагати учасникам АТО/ООС та членам їх сімей у соціальній адаптації до умов життя у громадянському суспільстві.

Водночас Луганська ОДА разом з Міністерством у справах ветеранів України визначили пріоритетним завданням своєї діяльності підтримку та сприяння усім заходам, спрямованим на адаптацію до умов життя у суспільстві, реалізацію державних програм соціальної та професійної адаптації військовослужбовців та ветеранів ЗСУ.