Прес-центр24 серпня 2019, 10:08

Жителі Луганщини про незалежність. Микола Надулічний

Українці 28 років тому обрали свій напрям розвитку країни – шлях незалежності та демократії. То був безпрецедентний для нашого народу прояв єдності у волевиявленні, коли уми й серця звучали в унісон. З тих пір ми працюємо над розвитком України, над підвищенням стандартів життя, впровадженням найвищих людських цінностей, забезпечення прав і свобод людини і громадянина.

Толерантне суспільство без упереджень та дискримінації – це мета, шлях до якої щодня прокладаємо з однодумцями. Радий, що на Луганщині та в країні в цілому багато прогресивних людей, які створюють безбар’єрне середовище для осіб з інвалідністю. Завдяки системній роботі на всіх рівнях – владному, бізнесовому та громадському, наші населені пункти поступово змінюють свій вигляд.

Для мене незалежна Україна – це держава, де безумовним та беззаперечним є піклування та захист кожного громадянина незалежно від статі, соціального статусу, стану здоров’я чи фінансових можливостей. І ми, українці, своїми вчинками та активною громадянською позицією самі створюємо нові віхи розвитку держави. Впевнений, що наш добробут – у спільному його прагненні.

Вітаю з Днем незалежності та бажаю землякам бути гідними громадянами України!

 

Микола Надулічний – відомий громадський діяч Луганщини, голова Асоціації громадських організацій осіб з інвалідністю Луганської області. У 2011 році після нещасного випадку він опинився в інвалідному кріслі. З цього часу розпочав свою активну громадянську діяльність, працює у сфері відстоювання інтересів осіб з інвалідністю, а також розвитку області. Так, він працював менеджером Агенції регіонального розвитку Луганської області у Сєвєродонецьку, а у 2017 році Микола очолив Асоціацію громадських організацій осіб з інвалідністю Луганської області. Він зробив її однією з найпомітніших в області. Жодний обласний чи міських масовий захід не обходиться без участі представників організації. Асоціація розробляє та бере участь у впровадженні різноманітних проектів, спрямованих на покращення життя людей з інвалідністю.