Прес-центр21 серпня 2019, 15:08

Жителі Луганщини про незалежність. Олена Борщовська

Дуже люблю Україну, ніколи її не зраджу і не буду шукати для себе кращої долі в чужій країні. Для мене дуже важливо почуватися гідною людиною, і таке можливе лише на рідній землі. 

Завжди прагну бути корисною, особливо у своєму невеличкому містечку, де живу. Мій девіз: передати свої знання та досвід нащадкам.

У ці нелегкі часи закликати кожного українця підтримати нашу неньку, завжди бути поряд та докласти максимум зусиль задля розвитку та процвітання держави.

28 років тому український народ здобув свободу та нові можливості. Тож, давайте піклуватися про нашу Батьківщину, дбати не тільки про свою сім’ю, але й про кожного із нас, щоб наші діти і внуки відчували, що таке родинний затишок.

***

Олена Василівна Борщовська розпочала свою трудову діяльність у 1987 році у Станично-Луганському районному будинку культури.

Заснувала 9 аматорських колективів. Трьом з них присвоєно звання «народний».

Вона відтворила пісні про рідний край, зібравши багато про них інформації й матеріали.

У 1997 році заснувала клас церковного співу для дітей.

Стала ініціатором проведення у 2004 році районного дитячо-юнацького огляду конкурсу «Ранкова зірка», а у 2019 році дитячо-юнацького конкурсу ретро-пісні «З повагою до минулого, з вірою у майбутнє».

Під час бойових дій не залишила Станицю Луганську,  а вирішувала велику кількість організаційних проблем, відновила роботу ансамблю «Слов’янський луг».