Прес-центр4 грудня 2019, 16:12

Жителі області звернулися до Сергія Гайдая з приводу ремонту автошляхів, відновлення інших об’єктів інфраструктури, надання медичних послуг

Ці та інші питання розглянуті на особистому прийомі голови обласної державної адміністрації Сергія Гайдая.

Стосовно ремонту автомобільної дороги до Лисичанська, з чим звернувся житель Сєвєродонецька, очільник Луганщини повідомив, що навесні розпочнеться відновлення автосполучення між Золотим та Сєвєродонецьком, яке не омине й вищеназвану ділянку.

За словами мешканців Попаснянського району, потребує ремонту дорога між населеними пунктами Тошківка та Тошківка-1, але вона є комунальною. Тож, розглядом цього питання має зайнятися керівник райдержадміністрації, якого мають призначити. Так само, як й налагодженням маршрутного сполучення.

Щодо медичного обслуговування у зазначеній місцевості, зокрема, рентгенологічного дослідження, запропоновано звернутися до Луганської обласної клінічної лікарні, де є спеціальні мобільні комплекси, які виїжджають на території за заявками.

Переселенка з Луганська, яка є опікуном двох дітей, звернулася з проханням відремонтувати квартиру з маневрового фонду Сєвєродонецька. Як зазначив представник міської влади, відповідні кошти планується передбачити у місцевому бюджеті на 2020 рік.

У свою чергу, Сергій Гайдай зауважив, що є ймовірність досягти відповідної домовленості з одним із міжнародних фондів, а саме, відносно виділення коштів на відновлення такого житла.

Також люди з різних районів області зверталися з питаннями стосовно надання пільг ліквідаторам аварії на ЧАЕС, проблемами вакцинації проти дифтерії та правця в Лисичанську, поточної діяльності Чмирівської об’єднаної територіальної громади.

По кожному з них надали роз’яснення голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники місцевих органів влади.

Питання взяті очільником Луганщини на особистий контроль.