Прес-центр23 листопада 2015, 16:11

Cім’ям, які вперше звернулися за субсидією протягом двох місяців з початку опалювального періоду, субсидія призначається з початку опалювального періоду

        Як інформує Мінсоцполітики України, сім’ям, які вперше звернулися за субсидією протягом двох місяців з початку опалювального періоду, субсидія призначається з початку опалювального періоду. На цьому наголосив заступник Міністра соціальної політики Віталій Мущинін під час брифінгу в Клубі Кабінету Міністрів.

       Він також повідомив, що станом на 13 листопада 2015 року субсидію отримують у 5,8 раза більше сімей, ніж в аналогічному періоді 2014 року, загалом - майже 4,3 млн сімей (з урахуванням призначених до 1 травня 2015 року). З них за новим порядком субсидії призначені майже 4,2 млн сімей.

     Водночас заступник Міністра соцполітики особливо наголосив на тому, що сім’ям, яким призначено субсидію до початку опалювального періоду, автоматично перераховано її розмір на опалювальний період з урахуванням послуги опалення житла. „За таких умов, середній розмір субсидій зростає з 100-150 гривень у неопалювальний період до 2000-2500 гривень в опалювальний період”, - сказав Віталій Мущинін.