Прес-центр25 липня 2018, 16:07

Луганщина готова до опалювального сезону вже на 53 %

Сьогодні, 25 липня, під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка відбулась селекторна нарада щодо підготовки до опалювального сезону 2018-2018 років.

Зокрема, під час селекторної наради було розглянуто питання щодо готовності житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай повідомив, що сьогодні  Луганська область до опалювального сезону підготовлена на 53 %, тобто  встановлені Мінрегіоном терміни своєчасно виконуються.

Також порушувались питання щодо розрахунків за енергоносії всіх категорій споживачів по регіонах, готовності підприємств паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2018-2019 року, накопичення вугілля на складах ТЕС та ТЕЦ, закачування природного газу в підземні сховища.

Разом з цим, було обговорено накопичення основних матеріально-технічних ресурсів для забезпечення належного проїзду автомобільними дорогами загального користування, а також виконання доручення Кабінету Міністрів України із забезпечення підприємств водопровідно-каналізаційне господарства рідким хлором.

Участь у заході взяли керівництво структурних підрозділів облдержадміністрації, представники підприємств енергетики, водопровідно-каналізаційного господарства.