Прес-центр27 грудня 2018, 11:12

Область готова до забезпечення сталої роботи об’єктів критичної інфраструктури на новорічні свята

Про це повідомлено під час засідання обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та сталого проходження опалювального сезону.

Відкриваючи засідання, заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко відзначив, що запорукою забезпечення стабільної роботи підприємств тепло-, газо-, електропостачання та водопровідно-каналізаційного господарства – злагоджена організація аварійно-диспетчерських служб.

Всі дороги області знаходяться під цілодобовим чергуванням дорожніх служб та забезпечені транспортом і посипковим, протиожиледним матеріалом.

Також, підіймалось питання стану укладання на 2019 рік договорів постачання природного газу бюджетними установами і організаціями, що мають власні котельні.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай нагадав, що в умовах нової моделі ринку електричної енергії необхідно проводити процедуру укладання договорів постачання та розподілу електричної енергії бюджетними установами і організаціями на 2019 рік.

Стан справ проходження опалювального сезону, проблемні питання та шляхи їх вирішення члени штабу обговорили з представниками міст, районів та об’єднаних територіальних громад області у режимі відеоконференцзв’язку.