Прес-центр6 березня 2018, 11:03

Відбулося засідання обласного штабу зі сталого проходження опалювального сезону

В облдержадміністрації відбулося засідання обласного штабу зі сталого проходження опалювального сезону, яке провів заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян.

Він нагадав присутнім, що особливу увагу необхідно приділити розчистці доріг до населених пунктів, з якими на сьогодні залишається ускладнене транспортне сполучення, та забезпечити оперативне ліквідування негативних наслідків непогоди для забезпечення безпеки населення.

У свою чергу, директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай доповів про необхідність перевірки димовентиляційних каналів у багатоквартирних будинках та приватного сектору сіл Тошківка, Нижнє Попаснянського району та Кримське Новоайдарстького району для відновлення газопостачання.

Під час засідання обговорено питання щодо наявних проектів з будівництва-ремонту комунальних доріг та про передбачені обсяги фінансування на їх утримання у місцевих бюджетах на 2018 рік.

Також Віталій Сурай зазначив, що органам місцевого самоврядування необхідно активізувати роботу з виконання вимог Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та забезпечити подальшу роботу з мешканцями багатоквартирних будинків, у тому числі, які пройшли процедуру списання з балансу.