Прес-центр6 листопада 2017, 09:11

Запропоновано проект реформування системи теплопостачання Рубіжного

3 листопада, заступник голови Вадим Данієлян провів засідання, де розглянуто питання щодо перспективної системи теплозабезпечення на період до 2020 року у Рубіжному.

Звертаючись до присутніх представників міськради та підприємств ЖКГ, заступник голови облдержадміністрації запитав про стан подачі теплоносіїв до житлових будинків.

Вони доповіли, що завдання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза забезпечити теплом містян до кінця тижня, буде виконано у строк. Разом з тим, було зазначено, що міська влада та комунальні служби тримають на контролі запуск теплопостачання і готові до оперативного вирішення непередбачуваних ситуацій.

Під час наради директор Департаменту житлово-комунального господарства ОДА Віталій Сурай представив на розгляд проект програми децентралізації КСТП «Рубіжнетеплокомуненерго» на період до 2020 року. Завданням проекту є забезпечення стабілізації фінансово-економічного стану комунального підприємства, аби якісно надавати послуги із теплопостачання мешканцям Рубіжного.

Проект програми передбачає переведення населення на автономне опалення, будівництво 20 нових блочно-модульних котелень на об’єктах бюджетної сфери, а також реконструкцію двох існуючих котелень. Програму заплановано реалізувати протягом 2018-2020 років у три етапи. Орієнтовна вартість заходів програми становить