Прес-центр31 жовтня 2018, 15:10

Знаних працівників соціальної сфери відзначили на Луганщині

У Сєвєродонецькому коледжі культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівника соціальної сфери України.

Зі святом присутніх привітала заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик. «Сьогодні на Луганщині працює майже 800 кваліфікованих фахівців, які дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує, які сповнені гуманізмом, милосердям, любов’ю та теплом. Кожного дня ви сумлінно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, осіб з інвалідністю, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечених та багатодітних сім’ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі», – зауважила вона.

Також Ольга Лішик подякувала за підтримку міжнародним партнерам, профсоюзним та громадським організаціям. Як приклад вона навела: «Завдяки фінансовій підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у Рубіжному працює «Прозорий офіс», облаштований в Управлінні праці та соціального захисту населення Рубіжанської міської ради. Також хочу висловити вдячність Миколі Надулічному за те, що він зміг об’єднати людей, які потребують особливої підтримки».

Під час урочистого заходу заступник голови облдержадміністрації вручила почесну відзнаку «За розвиток регіону» начальнику управління праці та соціального захисту населення Рубіжанської міської ради Наталії Ковтун та Почесну грамоту облдержадміністрації заступнику начальника відділу організації надання послуг роботодавцям Луганського обласного центру занятості Раїсі Биковській.

Також Листами подяки облдержадміністрації та подяками Комітету з питань соціальної політики зайнятості та пенсійного забезпечення Верховної Ради України було нагороджено працівників соціальної сфери області.