Прес-центр31 травня 2018, 11:05

Звернення голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди завершення 2017-2018 навчального року

Дорогі учні, випускники, вчителі!

 

Щиро вітаю вас із завершенням навчального року.

Від вас залежить майбутнє України. І це не високі слова – це свята правда. Тільки молодь своєю енергією, патріотизмом, новим світоглядом може змінити країну.

Роль учителя завжди була, є і буде важливою, а в час війни вона є стратегічно важливою. Для кожного з вас, шановні освітяни, робота з дітьми має стати місією. Ви несете слово правди, довіри, розуміння, поваги – тих визначальних речей, які формують культуру, національну свідомість, систему цінностей.

Українська освіта розвивається: впроваджується реформування, і чотири школи на Луганщині вже беруть участь у розробці нових підходів до організації навчального процесу в перших класах. Ми продовжуємо роботу над створенням опорних закладів, закуповуємо шкільні автобуси, покращуємо матеріально-технічну базу. Всі ці заходи мають позитивно позначитися на якості освіти – наші діти повинні бути конкурентними у світі.

Шановні вчителі! Сердечно дякую вам за щоденну таку потрібну і нелегку працю.

Любі учні! Для вас шкільні будні, домашні завдання і контрольні роботи змінилися чудовою порою літнього відпочинку. Я бажаю вам сил і наснаги на нові навчальні звершення!

Дорогі випускники! Ви стали на шлях самостійного дорослого життя, свідомого вибору, нових іспитів і випробувань. Крокуйте ним з гордо піднятою головою, пишайтеся своїм походженням, завжди пам’ятайте рідну школу і своїх наставників та неодмінно повертайтеся до отчого порогу!

 

З повагою,

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                    Юрій Гарбуз