Прес-центр21 листопада 2019, 09:11

Звернення голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дорогі земляки!

Знакові події в історії незалежної України – Помаранчева революція та Революція Гідності – показали нестримне прагнення нашого народу до життя у сучасній цивілізованій європейській державі. Двічі українці виходили на майдани своїх міст, щоб назавжди розпрощатися з пострадянським тоталітарним минулим та одіозними політичними практиками. Вони віддавали своє здоров’я, життя заради великої мети – побудувати нову цивілізовану демократичну країну, де панує Закон та Справедливість, де інтереси людини завжди цінуються вище, ніж ідеї держави.

Ці події для усього світу стали символом української незламності, високої сили духу, мужності та принциповості.

Сьогодні нашу свободу і гідність, державну незалежність і територіальну цілісність захищають військовослужбовці на Донбасі. Ми платимо надзвичайно високу ціну за право самим вирішувати власну долю, бути господарями на своїй землі.

Вірю, що наші діти житимуть у вільній, єдиній, процвітаючій Україні! За це віддали свої життя Небесна Сотня Майдану й багатотисячне воїнство полеглих у боях на Сході. Будьмо гідними їх світлої пам’яті!

 

Слава Україні!

 

Голова Луганської обласної державної адміністрації

– керівник обласної військово-цивільної адміністрації          Сергій ГАЙДАЙ