Прес-центр21 листопада 2020, 08:11

Звернення голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди Дня Гідності та Свободи

Шановні земляки!

Минуло сім років з того часу, як на Майдан Незалежності вийшла українська молодь, щоб висловити незгоду з відмовою колишньої влади від шляху до спільноти країн з розвинутою демократією.

В усьому світі ці події стали відомі як Євромайдан та Революція Гідності.

А ще в ці дні листопада 2004 року розпочалася Помаранчева революція, коли український народ сказав рішуче «ні» несправедливості, обману, зухвалій поведінці можновладців та корупції.

Все це докорінно змінило хід історії нашої країни. Українці спромоглися відстояти своє прагнення та бажання жити в самостійній демократичній правовій державі. Де інтереси та права людини – найвища цінність.

Адже у своїй боротьбі за гідність та свободу ми, українці, вже заплатили дуже велику ціну. Тисячі наших співвітчизників віддали за це свої життя. В народній пам’яті назавжди будуть викарбувані їх героїчні імена!

У скрутні часи нашої історії в українцях проявляються притаманні їм риси – підтримка один одного, небайдужість, згуртованість, щире прагнення допомагати.

Упевнений, разом ми обов’язково подолаємо усі труднощі та перешкоди на шляху побудови незалежної демократичної сучасної країни, де народ сам вирішує свою долю, своє сьогодення та майбуття!

Слава Україні!

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                                                                  Сергій ГАЙДАЙ