Прес-центр2 лютого 2017, 13:02

Звернення Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України

Шановні співвітчизники!

У зв’язку з надзвичайною ситуацією, яка склалася в м. Авдіївка Донецької області, місцеві мешканці залишилися без гарячої їжі, опалення, електро- та водопостачання. Така ситуація може призвести до гуманітарної катастрофи в місті зважаючи також на посилення морозів у східній частині України.

Обласна організація звертається до колективів державних підприємств, організацій, установ, акціонерних товариств,  банківських та комерційних структур, промислових організацій, приватних підприємців, населення, волонтерів з числа молоді, до широкого кола громадськості та всіх небайдужих людей надати допомогу постраждалим жителям Авдіївки.

Ми з вдячністю приймемо від вас кошти, продукти харчування, одяг, взуття, медичні препарати, засоби гігієни, постільну білизну, ковдри, обігрівачі, миючі засоби тощо.         

Ми повинні об’єднати свої зусилля для підтримки людей, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, повернути їм бажання жити та надію на краще. Сподіваємось, що наше звернення знайде свій відгук у ваших серцях та душах.

Ваша увага та чуйність, яку ви надаcте, повернеться до вас сторицею.

 

Наші реквізити:

Луганська обласна організація

Товариства Червоного Хреста України

93400 м. Сєвєродонецьк, пр-т Центральний,17,

р/р 26006000107614 в ПАТ «Укрсоцбанк»,

МФО 300023, код ЄДРПОУ 02940121,

Тел. для довідок: 050-267-43-57

e-mail: krestlug@mail.ru