Прес-центр13 березня 2013, 09:03

Безпечне та безаварійне проведення весняно-польових робіт

 

12 березня 2013 року в Луганському національному аграрному університеті проведено обласну семінар-нараду з питань безпечного та безаварійного проведення весняно-польових робіт. Організаторами наради виступили обласна державна адміністрація, територіальне управління Держгірпромнагляду у Луганській області, дирекція Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Луганській області та обласна профспілкова організація працівників агропромислового розвитку. В роботі наради взяли участь керівники і спеціалісти обласних організацій, районних державних адміністрацій, керівники і спеціалісти з питань безпеки праці сільськогосподарських підприємств області. Проводив нараду заступник голови облдержадміністрації С.В.Маслійов.

        На нараді розглянуті питання організації роботи з питань охорони праці та пожежної безпеки в агропромисловому комплексі під час підготовки і проведення польових робіт.

        З метою забезпечення вирішення нагальних проблем з безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, удосконалення системи управління охороною праці було підписано Угоду про співробітництво у сфері промислової безпеки та охорони праці в агропромисловому комплексі. Угоду підписали:

         від Луганської обласної держадміністрації – директор Департаменту агропромислового розвитку А.О.Хорошко;

         від територіального управління Держгірпромнагляду у Луганській області – начальник тер управління О.П.Труфанов;

         від управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Луганській області – начальник управління виконавчої дирекції Л.С.Михайлов;

         від Луганської обласної профспілкової організації працівників АПК – голова профспілкової організації М.М.Білоусов.