Прес-центр28 березня 2013, 10:03

Міжрегіональний ярмарок вакансій «Пошук роботи – початок кар’єри»

 

27 березня 2013 року у Луганському національному аграрному університеті відбувся Міжрегіональний ярмарок вакансій «Пошук роботи – початок кар’єри». У заході взяли участь понад 100 роботодавців різних секторів економіки Луганської, Донецької, Харківської, Воронезької та Ростовської областей, соціальні партнери та близько 700 студентів випускних курсів аграрного університету.

Роботодавці запропонували відвідувачам заходу майже 400 вакансій та презентували свої підприємства, продемонстрували їх переваги, донесли до випускників університету повну інформацію про виробництво та умови праці.

Під час свого виступу директор Департаменту агропромислового розвитку А.О.Хорошко підкреслив, що питання зайнятості молоді особливо актуальне на ринку праці регіону. Проведення подібних заходів в минулі роки дало конкретні результати – випускники знайшли роботу, підприємства – необхідних спеціалістів. Ярмарок вакансій буде результативним, партнерські відносини усіх учасників стануть плідними, позитивними та довгостроковими, що призведе до рішення проблем ринку праці, зростанню зайнятості населення, зростанню добробуту нашої області та держави в цілому.