Прес-центр26 березня 2013, 13:03

Підготовка до проведення комплексу весняно-польових робіт сільгосппідприємствами області

 

26 березня 2013 року Департаментом агропромислового розвитку у режимі відеоконференції проведена селекторна нарада з питань підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт сільгосппідприємствами області. В роботі наради приймали участь керівники і спеціалісти обласних організацій, заступники голів райдержадміністрацій з питань АПК, начальники районних управлінь агропромислового розвитку, спеціалісти агрономічної та технічної служб, спеціалісти сільськогосподарської та фітосанітарної інспекцій. 

         Виступаючи на нараді, директор Департаменту агропромислового розвитку А.О.Хорошко звернув увагу на необхідність своєчасного завершення підкормки озимих культур та створення достатніх страхових запасів насіння ярих культур у разі можливого пересіву озимих культур.

         Перед учасниками наради були поставлені основні задачі для своєчасного проведення весняно-польових робіт - необхідність відпрацювання структури посівних площ ранньої ярої групи та вжиття додаткових заходів для сівби у найкоротші строки.