Прес-центр26 вересня 2013, 09:09

Проведення комплексу осінньо-польових робіт

 

25 вересня 2013 року відбулась селекторна нарада, яка проводилась Міністерством аграрної політики України. На нараді розглядались питання проведення комплексу осінньо-польових робіт та організації роботи з реструктуризації бюджетної кредиторської заборгованості шляхом видачі фінансових казначейських векселів.

 В селекторній нараді приймали участь перший заступник голови облдержадміністрації Лозовський Е.М., директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Тимошин С.М.,  керівники обласних сільськогосподарських установ, науковці та начальники управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій.

Міністерством аграрної політики та продовольства були надані доручення щодо прискорення темпів збирання сільськогосподарських культур, забезпечення завершення посіву озимих культур у прогнозованих обсягах та забезпечити постійний контроль збирання пізніх овочевих культур і картоплі, закладання їх на зберігання у осінньо-зимовий  період та реалізації зазначеної продукції на оптових ринках.