Прес-центр20 липня 2018, 14:07

Бізнес запрошується на інформаційний день про можливості програми ЄС для молодих підприємців ERASMUS

участь в інформаційному дні, присвяченому програмі ERASMUS для молодих підприємців (COSME). 

Захід відбудеться 25 липня 2018 року за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, к. 101, початок реєстрації о 10:00 год.

«ERASMUS для молодих підприємців» – програма професійного обміну, яка діє з 2009 року, дає можливість новим підприємцям  навчатися, набувати навичок і знань у досвідчених в інших країнах-учасницях програми ЄС COSME.  

У свою чергу досвідченні підприємці зможуть дізнатися про перспективи й нові бізнес-ідеї, започатковувати співробітництво з іноземними партнерами.

Обмін досвідом здійснюватиметься  шляхом відрядження молодого (нового) підприємця до країни підприємця з досвідом діяльності строком від 1 до 6 місяців.

Програма «ERASMUS для молодих підприємців» є частиною програми ЄС COSME. Уперше в 2018 році в програмі можуть приймати участь громадяни України.

Під час заходу до уваги учасників пропонуються наступні теми до обговорення: 

– цілі програми;

– основні кроки для участі в проекті « ERASMUS для молодих підприємців»;

– підготовка документів для подачі та заповнення електронної форми;

– переваги, які отримують підприємства при участі в програмі.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://www.ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/informatsiinii-den...

З більш детальною інформацією можна ознайомитись за посиланням: https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/.

У разі виникнення запитань, можливо отримати консультацію за телефонами: 044 586 40 67, 044 584 28 14 та e-mail: ">lо soo-ird@ucci.org.ua.