Прес-центр15 грудня 2015, 14:12

12 грудня Луганська обласна філармонія презентувала програму нового колективу пісні та танцю «Радани»

12 грудня Луганська обласна філармонія запросила шанувальників народної творчості  в Концертну залу Сєвєродонецького обласного музичного училища ім.С.С.прокоф’єва, щоб разом підтримати народження нового колективу пісні та танцю «Радани». Як висловився у своїй промові директор Луганської обласної філармонії, Ігор Вікторович Шаповалов, народження нового колективу, це  майже як народження дитини, дуже хвилюючий та відповідальний момент.  
Ще до початку концерту, глядачі перебували у піднесеному та повному приємних очікувань настрої.  І, звичайно ж, очікування підтвердилися. Яскраві, молоді, талановиті  артисти виконували безліч українських народних пісень, пронизаних незламним та неповторним українським духом. Також, зі сцени лунали твори молодих українських композиторів,  сповнених любові до Батьківщини.  Ансамбль «Радани» вирішив назвати концерт «З Батьківщиною в серці», і недарма. В кожному виступі можна було побачити тонку та чуттєву душу справжнього українця.
Феєричний виступ ансамблю завершили слова «Хай живе рідна Україна, хай живуть славні козаки». Бурею оплесків та зі сльозами на очах глядачі підтримали ці слова.
Як пролунало зі сцени, молодий ансамбль «Радани» - це ще одна перлина Луганщини, та  колектив, об’єднаний українським духом.