Прес-центр27 червня 2017, 15:06

ТОРГОВА МІСІЯ ДО РЕСПУБЛІКИ ІНДІЯ У ВЕРЕСНІ 2017 РОКУ

Офіс з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України організовує торгову місію до Республіки Індія в середині вересня 2017 року.

Пріоритетними експортними категоріями є аграрна промисловість (овочі бобові, горіхи, пшениця, жито, олія соняшникова та соєва, макуха) та машинобудування (турбіни, насоси, стани прокатні, холодильне обладнання)

Торгова місія надасть можливість її учасникам презентувати експортний потенціал підприємств, ознайомитися з системою експортно-імпортних відносин з Індією, торгівельних (митних) бар'єрів та законодавчих особливостей; встановити прямі контакти з потенційними партнерами на рівні бізнесу та уряду.

Програмою візиту передбачено проведення В2В та B2G зустрічей з потенційними партнерами в Делі та Мумбай, відвідання виставки «Annapoorna World of Food India» (14-16.09.2017), поїздки на індійські підприємства для обміну досвідом.

Очолить місію заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі - Торговий представник України Наталія Микольська.

За більш детальною інформацією можливо звертатися до Офісу з просування експорту: Марія Шевчук (067 828 20 35, mshevchuk@epo.org.ua).

Реєстрація відкрита до 30 червня 2017 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4GsmlzMp9Z4Rsux5QKeIu-osU1N36...