Прес-центр11 листопада 2016, 16:11

В облдержадміністрації обговорили підсумки оздоровчої кампанії

11 листопада в облдержадміністрації відбулася нарада з питань підведення підсумків літньої оздоровчої кампанії 2016 року та визначення завдань на наступний рік. Участь у її роботі взяли заступник голови ОДА Ольга Лішик, директор Департаменту соціального захисту населення Елеонора Поліщук, керівники райдержадміністрацій та представники міських рад.

У вітальному слові Ольга Лішик зазначила, що поліпшення стану здоров’я дітей, відновлення їхніх життєвих сил, запобігання бездоглядності та створення умов для продовження виховного процесу, в тому числі національно-патріотичного виховання, та розвитку творчих здібностей забезпечується шляхом організації оздоровлення та відпочинку дітей, зокрема в період канікул.

Так, станом на 1 січня 2016 року на підконтрольній українській території проживають 60375 дітей 7-16 років.

На цей час із загальної кількості дітей забезпечено оздоровленням та відпочинком 24320 дітей, що на 6534 дитини більше, ніж у минулому році.

Було наголошено, що підготовка до оздоровчої кампанії 2017 року  розпочнеться вже у лютому. Основними завданнями визначено: збільшення обсягів фінансування літнього оздоровлення маленьких жителів області, пошук шляхів для відновлення роботи непрацюючих закладів дитячого відпочинку та охоплення оздоровленням якомога більше дітей соціально вразливих категорій.