Прес-центр16 березня 2016, 18:03

За підсумками засідання регіональної комісії з питань техногенно-економічної безпеки була відновлена подача електроенергії водопостачальникам Лисичанська та Сєвєродонецька

Сьогодні, 16 березня, заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко провів засідання регіональної комісії з питань техногенно-економічної безпеки і надзвичайних ситуацій, де обговорювалося питання відключення електроенергії водопостачальникам.

ТОВ «ЛЕО», посилаючись на заборгованість, відімкнула подачу електроенергії підприємствам ЛКСП «Лисичанськводоканал» та ООО «ТАУН СЕРВІС».

В результаті цих дій в м. Лисичанську були знеструмлені 4 каналізаційно-насосні станції та 2 водонапірно-насосні станції ЛКСП «Лисичанськводоканал», а без водопостачання залишилися 4000 абоненті м. Привілля, також існувала техногенно-екологічна загроза підтоплення та забруднення території.

У м. Сєверодонецьку були знеструмлені 6 підсосні насосних станцій водоканалу ООО «ТАУН СЕРВІС». В результаті абоненти 110 багатоквартирних будинків з 5-го по 9-ті поверхи залишалися без водопостачання – близько 16500 абонентів.

Юрій Клименко закликав представників ТОВ «ЛЕО» до соціальної відповідальності. За підсумками засідання були вжити заходи та подача електроенергії відновлена.