Прес-центр17 листопада 2017, 14:11

Вітання з Днем працівників сільського господарства

Шановні аграрії області!

 

Щиро і сердечно вітаємо Вас з Днем працівників сільського господарства.

Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну.

         Україна славетна прадавніми землеробськими традиціями, щирими та працьовитими людьми. Виконуючи високий обов’язок щодо формування продовольчого потенціалу держави, наші невтомні сільські трударі щоденною копіткою працею роблять вагомий внесок у зміцнення економіки Луганщини, покращення добробуту її жителів.

         Висловлюємо шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу області – хліборобам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Нехай ваше життя буде світлим і сонячним, а підґрунтям Вашої професійної діяльності буде цілеспрямованість та енергійність у досягненні нових висот.

Сердечні вітання і доземний уклін за невтомну працю усім, хто знає справжню ціну хліба і зрощує зерно на нашій благодатній землі!

Хай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї.

Нехай під сонячним небом на українських ланах завжди колосяться щедрі врожаї, а в кожній оселі буде духмяний хліб на столі та добробут!