Прес-центр28 березня 2008, 08:03

Навчально-методичний збір з начальниками відділів (фахівцями) з питань надзвичайних ситуацій міст і районів області

     27.03.2008 о 10.00 в управлінні з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації відбувся навчально-методичний збір з начальниками відділів (фахівцями) з питань надзвичайних ситуацій міст і районів області.
     Збір пройшов під керівництвом начальника управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Сагайдачного В.Б.
     На збір прибули начальники (фахівці) відділів з питань надзвичайних ситуацій із 14 міст і 15 районів області.
     Перед присутніми виступив перший заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Крискін М.І., який довів план проведення навчально-методичного збору.
     На зборі були розглянуті такі питання:
     1. Організація управління ліквідування надзвичайних ситуацій різних рівнів. Доповідач – начальник відділу планування та координації дій в надзвичайних ситуаціях управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Безсмертний Ю.І.
    2. Організація оповіщення керівного складу та населення міста, району. Доповідач – начальник відділу оповіщення і зв'язку управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Токаренко С.В.
   3. Доведення вимог Державних будівельних норм В.1.2-4-2006 «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної оборони)». Доповідач – начальник відділу цивільного захисту управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Федічева Ю.М.
    Усім присутнім на зборі були надані довідкові матеріали.