Прес-центр6 грудня 2007, 16:12

Навчально-методичний збір з начальниками відділів з питань надзвичайних ситуацій міст, районів та спеціалізованих служб цивільної оборони області

       6 грудня 2007 року проведено навчально-методичний збір    з   начальниками відділів (фахівцями) з питань надзвичайних ситуацій міст, районів та спеціалізованих служб цивільної оборони області. 
       Збір пройшов під керівництвом начальника управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Сагайдачного В.Б. 
       На збір прибули начальники (фахівці) відділів з питань надзвичайних ситуацій із 14 городів, 14 районів області та представники 6 обласних спеціалізованих служб цивільної оборони. 
       Перед присутніми виступив перший заступник начальника управління Крискін М.І. Згідно з планом проведення збору він довів до присутніх вимоги щодо планування основних заходів з підготовки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і територій Луганської області на 2008 рік. 
       Також на зборі було розглянуто питання про негайне надання інформації від міст і районів області до управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації та Головного управління МНС України в Луганській області про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.