Прес-центр28 лютого 2018, 15:02

Проведено збори керівного складу територіальної підсистеми ЄДСЦЗ по підведенню підсумків роботи в 2017 році

28.02.2018 в області відбулися збори керівного складу територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту по підведенню підсумків роботи в 2017 році під головуванням заступника голови облдержадміністрації Клименка Ю.Ю. були присутні міські голови, голови райдержадміністрацій. голови об'єднаних територіальних громад.
Доповідали: начальник управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації Мирошниченко В.Ф., т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України у Луганській області Горохов М.Ю., виконуючий обов'язки начальника Луганського обласного управління лісового та місливського господарства Латинін О.І, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Холоденко Р. А.
У заключному слові головуючий наголосив на важливості забезпечення техногенної та природної безпеки населення і територій, визначив як пріоритетний напрямок в своїй роботі, та нагадав про необхідність передбачення відповідного фінансування для здійснення заходів цивільного захисту, забезпечення розгляду питань стану цивільного захисту на сесіях міських, районних та сільських рад.