Прес-центр30 вересня 2008, 10:09

Звернення до населення області щодо надання благодійної допомоги постраждалому населенню Львівської області

     23 вересня о 20.26 у м. Дрогобичі по вул. Самбірській, 102 в одній з квартир на сьомому поверсі дев’ятиповерхового цегляного житлового будинку стався вибух. Причина вибуху встановлюється (ймовірна причина - вибух газу без наступного загорання). Внаслідок вибуху, за попередніми обстеженнями, пошкоджено 22 квартири з яких 4 зазнали значних руйнувань, а саме: руйнування міжповерхового перекриття між сьомим та восьмим поверхами, зруйновані міжквартирні перегородки та значно пошкоджена торцева несуча стіна другого під’їзду. Саме в цьому під’їзді під час вибуху перебували 98 осіб.
     Внаслідок вибуху потерпіло 8 осіб, з них 1 особа померла дорогою в лікарню.
     Госпіталізовано 7 осіб, з них 2 дітей.
    Евакуйоване з будинку населення в кількості 90 чоловік за їх згодою розселене в готелі «Тустань» м. Дрогобича (40 чол.), всі інші - за місцем проживання знайомих і родичів.
    Разом з тим, зважаючи на значні об’єми завданих збитків, управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської облдержадміністрації звертається до населення Луганської області з проханням розглянути можливість надання постраждалому населенню доброчинної допомоги.
     Для надання допомоги постраждалому населенню відкрито благодійний рахунок: Р/Р 35428022002420, МФО 825014, ЗКПО 22392443.
     Одержувач платежу – управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради.
     Банк одержувача – Дрогобицьке УДК ГУДКУ у Львівській області.
     Призначення платежу – благодійна допомога на ліквідацію наслідків аварії, що сталася 23.09.2008 у м. Дрогобичі по вул. Самбірській, 102.
     Наперед вдячні всім за співчуття та надання допомоги постраждалому населенню.