Прес-центр22 березня 2018, 14:03

12 березня 2018 року в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля відбулося відкриття першої в Луганській області Стартап школи «Sikorsky Challenge»

В лютому 2018 року на сході України стартував проект  "Модель Стартапів «Сікорські Челендж» об’єднує Донбас», який підтримано Проектом «Зміцнення громадської довіри», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Мета проекту – перетворити перспективний східний регіон України на вітчизняну «Кремнієву долину», розбудувати мережу інноваційних кластерів, в яких молодь Донбасу зможе навчатися інноваційному підприємництву та перетворювати свої креативні ідеї в успішні стартап-компанії.

В рамках проекту передбачається розвиток інноваційного середовища у ВНЗ Донецької та Луганської областей як складової частини загальноукраїнської університетської інноваційної екосистеми.

До виконання цієї місії залучені інноваційний холдинг «СІКОРСЬКІ ЧЕЛЕНДЖ» (м. Київ), міжнародні та вітчизняні тренери з інноваційного підприємництва.

В Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля 12 березня 2018 році відбулося відкриття першої в Луганській області Стартап школи «Sikorsky Challenge.

Відразу після відкриття,  у Стартап школі розпочалося навчання тренінгом «Основи інноваційного підприємництва. Практика запуску стартапа». Навчальний цикл триває 2 місяці. Після завершення навчання передбачено участь перспективних проектів випускників Стартап шкіл у конкурсах, пошук  інвесторів та відкриття стартап-компаній.

       Стартап школа запрошує всіх зацікавлених!

       Подати заявку на навчання у Стартап школі  можна за посиланням: http://bit.ly/2D0cbEH.