Прес-центр13 жовтня 2017, 13:10

17 жовтня 2017 року у м. Києві відбудеться Українсько-Мальтійський бізнес-форум

В рамках державного візиту Президента Республіки Мальта М. Л. Колейро Прека до України 17 жовтня поточного року  в  Торгово-промисловій палаті України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33,   конференц-зала «Колізей», 4-й поверх) відбудеться Українсько-Мальтійський бізнес-форум (далі – Форум). Початок заходу – о 12:00, реєстрація  розпочнеться з 11:00.

Захід здійснюється за підтримки Посольства України в Італійській Республіці, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства закордонних справ України, співорганізаторами Форуму є Торгово-промислові палати України та Республіки Мальта.

Програма заходу включає пленарну частину, у якій будуть висвітлені стан, перспективи та пріоритетні напрямки українсько-мальтійського економічного та інвестиційного співробітництва, умови та переваги ведення бізнесу в Україні та Мальті. Під час Форуму будуть проведені В2В переговори між представниками ділових кіл України та Мальти.

Від мальтійської сторони очікуються делегація у складі  урядовців, керівників профільних державних агенцій та асоціацій,  представників  підприємств.

Реєстрація для участі у заході здійснюється за посиланням https://www.ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/ukrayinsko-maltiis....

Додаткову інформацію щодо умов проведення Форуму та участі у ньому можна отримати за телефоном +38 044 461-98-07, e-mail: isa-iprg@ucci.org.ua, mem-ier@ucci.org.ua.