Прес-центр10 липня 2017, 14:07

АТ «Ощадбанк» та ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» пропонують програми кредитування для суб’єктів підприємницької діяльності

Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму повідомляє, що з метою фінансово-кредитної підтримки суб’єктів підприємницької діяльності області філія – Луганське обласне управління Акціонерного товариства  «Державний ощадний банк України» та Сєвєродонецьке відділення Публічного акціонерного товариства Комерційний банк «ПРИВАТБАНК» пропонують програми кредитування.

Програми кредитування (http://www.oschadbank.ua), які пропонує АТ «Ощадбанк», спрямовані на поповнення оборотного капіталу суб’єктів господарювання, підтримку соціальних підприємств, впровадження енергоефективних технологій тощо.

 Програми кредитування (http://www.pb.ua), що реалізуються ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», стосуються широкого кола сільгоспвиробників та аграріїв.

Інформація про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва розміщена на веб-сторінці Департаменту у розділах «Підприємництво» (підрозділ «На допомогу підприємцю») та «Регіональна рада підприємців при облдержадміністрації» (підрозділ «Новини»).