Прес-центр20 березня 2017, 10:03

Бізнес-виставка «СХІД-Експо 2017» відбудеться 23-24 березня у Сєвєродонецьку

За ініціативи Програми розвитку ООН в Україні та фінансової підтримки Посольства Великобританії в Україні 23-24 березня у Сєвєродонецьку відбудеться СХІД-Експо 2017.

Партнерами СХІД-Експо 2017 є Луганська обласна державна адміністрація, Луганська регіональна торгово-промислова палата, Агенція регіонального розвитку Луганської області.

 «СХІД-Експо 2017» – це комплекс заходів для власників бізнесу, представників бізнес-інфраструктури, міжнародних організацій, місцевих та загальнонаціональних органів влади, спрямованих на розвиток підприємницької діяльності в регіоні.

СХІД-Експо 2017 запрошує керівників і власників малого та середнього бізнесу (МСБ) з різних галузей для пошуку ділових партнерів, клієнтів і встановлення нових комерційних відносин. На панельних дискусіях і презентаціях учасники дізнаються про історії успіху в бізнесі, інноваційні технології та відкриють для себе нову продукцію від місцевих виробників.

Це унікальна можливість для малих і середніх підприємств розширити ринки збуту і знайти нові можливості розвитку своєї справи.

 

Ознайомитись з програмою заходу можна за посиланням http://eastexpo.lg.ua/.