Прес-центр25 липня 2017, 16:07

Центр компетенції «Prozzoro» в Луганській області провів семінар з представниками обласної державної адміністрації та іншими органами виконавчої влади

25.07.2017 в приміщенні Луганської облдержадміністрації відбувся тренінг за темою «Управління стратегією закупівель», який проводився за допомогою Центру компетенцій «Prozzoro» в Луганській області.

Тренінг відкрив виконуючий обов’язки директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Медведчук Сергій Миколайович, який зазначив необхідність вдосконалення ефективності управління у сфері публічних закупівель.

У заході взяли участь координатор центру компетенцій «Prozzoro» в Луганській області Бабтенко Андрій, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, Сєвєродонецької міської ради, Луганського обласного центру зайнятості.

Під час тренінгу обговорено поточну ситуацію тенденції в публічних закупівлях в Луганській області. Крім того, розглянуто питання управління закупівельною стратегією, а саме: виявлення потреб, аналіз ринку, визначення стратегічних закупівель, формування стратегією закупівель, аналіз закупівель, аналіз закупівельного процесу.Разом з тим, учасникам тренінгу надавались відповіді на актуальні питання стосовно процедур публічних закупівель.