Прес-центр9 серпня 2018, 08:08

Центр надання адміністративних послуг створено в Троїцькій об’єднаній територіальній громаді

Значна подія відбулася 8 серпня в смт Троїцьке Троїцького району, де відкрився центр надання адміністративних послуг, який обслуговуватиме мешканців об’єднаної територіальної громади.

Участь у заході взяв заступник голови Луганської облдержадміністрації Геннадій Іваненко, який зазначив, що створення сучасного центру в смт Троїцьке  стало результатом спільної та ефективної роботи селищної ради, громадської організації «Калина - прес» та проекту «Відновлення управління та сприяння примиренню у постраждалих від кризи громадах України», який реалізується у рамках Програми ПРООН «Відновлення і розбудова миру», що фінансується Європейським Союзом.

Центр розмістився у сучасно відремонтованому приміщенні, в якому створені комфортні умови як для споживачів послуг, так і персоналу, який працює в центрі.

Через центр надаватиметься 77 видів послуг, у тому числі з реєстрації бізнесу, нерухомого майна та місця проживання, послуги Пенсійного фонду України.

В центрі працює 6 адміністраторів та 3 державні реєстратори. У перспективі –  створення 6-и віддалених робочих місць адміністраторів центру.

Центр забезпечено обладнанням для оформлення та видачі паспортних документів. У центрі встановлено банківський термінал та кавовий автомат, працює вільний wi-fi. Облаштовано дитячий куточок та площадку.

У центрі створено зручні та доступні умови для отримання громадянами та суб’єктами господарювання якісних адміністративних послуг.

Зазначимо, що в області, відтепер, діють 20 центрів, із них: 11 районних, 4 міських та 5 центрів об’єднаних територіальних громад.